Koeltechnische, klimaattechnische en elektrotechnische installaties

Nijmeijer Elektrotechniek, Sterkin erkend, conform NEN 3140 en NEN 1010

Nijmeijer Elektrotechniek ontwerpt en realiseert koeltechnische, klimaattechnische en elektrotechnische installaties en alle voorkomende elektrotechnische projecten. Wij zijn dé expert op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde, het realiseren van industriële installaties, dataprojecten en het toepassen van meet- en regeltechniek.

Wij ontwerpen en realiseren innoverende en hoge kwaliteit oplossingen voor particulieren, industrie, utiliteit en gezondheidszorg. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Een veilige en duurzame installatie is hierbij leidend.

Onze uitgebreide ervaring en kennis van de elektrotechnische wereld en de inzet van ervaren vakmensen zorgt voor een duidelijk en volledig uitgewerkt ontwerp en een efficiënte installatie, conform NEN 3140 en NEN 1010. Van werkplek tot serverruimte, vakkundig geïnstalleerd elektrotechnisch installatiewerk. Onze adviserende rol is van grote toegevoegde waarde voor ieder project.

Regelinstallatie voor elektrotechniek
Maatwerk in elektrotechniek

Voor zowel grootschalige als kleinschalige projecten ontwerpen, leveren en realiseren wij verdeelinrichtingen. De elektrotechnische medewerkers van Nijmeijer Koeltechniek hebben veel nuttige praktijkervaring opgedaan in de realisatie van elektrotechnisch maatwerk en adviseren u met veel enthousiasme.

Airco met luchtverdeelslang in een tandartspraktijk
Led-verlichting, zonnepanelen en warmtepompen en gebruik van EIA

Duurzame led-verlichting en het plaatsen en gebruiken van zonnepanelen en warmtepompen. Nijmeijer Koeltechniek geeft u een advies over de mogelijkheden en voordelen voor uw bedrijf of project. Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunt u als bedrijf investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. U mag een groot percentage van de investeringskosten aftrekken van uw fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.  Het ministerie van Economische Zaken stimuleert hierdoor het duurzaam ondernemen. Nijmeijer Koeltechniek informeert u graag over de voordelen en voorwaarden van de EIA.

Duurzame terreinverlichting
Kennis van duurzame en functionele verlichting

Een gedegen verlichtingsplan is de basis van functionele, energiezuinige en duurzame verlichting. Nijmeijer Koeltechniek is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van verlichting. Bedrijfshallen, kantoren, interieurs, een bedrijventerrein en gevels vragen allemaal om een specifieke verlichting, functioneel en esthetisch verantwoord.

Regeltechniek en besturingstechniek
Regeltechniek en besturingstechniek voor de optimale aansturing, regeling en registratie van uw installaties

Een van de specialisaties van Nijmeijer Koeltechniek is het ontwerpen, ontwikkelen en installeren van technisch hoogwaardige regel- en besturingstechniek. Alle installaties en zaken die regeling, besturing of registratie nodig hebben, zoals gebouwbeheersystemen, verlichting, koeling, verwarming en airconditioning worden perfect aangestuurd door onze besturingssystemen. De hiervoor benodigde besturingskasten worden in eigen beheer en volledig op maat gemaakt. In iedere afmeting en voor alle benodigde vermogens. Uw installaties kunnen door ons worden gemonitord waardoor we vaak al kunnen ingrijpen voordat er een alarm is.

Elektrotechnische erkenning NEN1010 / NEN3140
NEN 3140 en NEN 1010 normering

Nijmeijer Koeltechniek is erkend door Sterkin en voldoet aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en kwaliteit, wij werken conform de normen van NEN 3140 en NEN 1010. Onze ervaren en vakbekwame elektrotechnische medewerkers worden voldoende geschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties ten aanzien van elektrotechniek. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week vertrouwen op de ondersteuning en inzet van ons serviceteam.