Onderhoud van koeltechniek, klimaattechniek en elektrotechniek

Temperatuurcontrole van medische apparatuur

Koeltechnische apparatuur voor de farmaceutische sector moeten aan strenge wettelijke eisen voldoen, de temperatuur moet constant beheersbaar zijn en 24/7 worden bewaakt.
Een constante en stabiele temperatuur van medische apparatuur, zoals medische koelingen, kan worden gegarandeerd door de juiste koeltechnische installatie en een professionele temperatuurbewaking. Het optimaal gekoeld bewaren van bloed, plasma en medicijnen en andere medisch benodigde middelen is van levensbelang en vraagt om koeltechnische apparatuur met extra beveiliging en een betrouwbare back up installatie.

Temperatuurbewaking door Nijmeijer Koeltechniek

Nijmeijer Koeltechniek zorgt ervoor dat de koeltechnische installaties van de sectoren farmacie en zorg, laboratoria en ziekenhuizen optimaal worden bewaakt. Via een online verbinding wordt de temperatuur van de medische koelapparatuur constant bewaakt en waar nodig bijgesteld. Onze servicedienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar, wij krijgen een eventuele storing direct in beeld en kunnen hierdoor op tijd reageren. Door middel van een back up systeem blijft de koeling altijd operationeel.

Leverancier van koeling in laboratoria

De handelingen en processen die in een laboratorium worden uitgevoerd vragen om hoogwaardige koeltechniek op maat. Nijmeijer Koeltechniek adviseert u vanaf het eerste ontwerp van de koeltechnische installatie tot en met de realisatie en het onderhoud en de bijbehorende temperatuurbewaking. Onze ervaring in de medische sector verzekert u van een professionele koeltechnische installatie. Wij zijn uw onafhankelijke leverancier van diverse merken medische koel- en vrieskasten. Tevens leveren en plaatsen wij ultra low vriezers die koelen tot -80 °C. Wij ontzorgen u volledig, vanaf de eerste aanvraag tot en met het plaatsen van de nieuwe koeltechnische apparatuur en het eventueel afvoeren van uw bestaande koelkasten en vrieskasten. Wij kunnen een compleet en scherp voorstel maken voor het leveren van o.a. Gram medische koel- en vrieskasten, Dometic plasma bewaarkasten, bloedkoelkasten, plasma vrieskasten, medicijn koelcellen, medicijnkoelkasten, alles voorzien van de bijbehorende validatie rapporten.

Koeltechniek voor mortuaria

Nijmeijer Koeltechniek adviseert u over de installatie van de benodigde koeltechnische apparatuur voor de medische sector, ook voor mortuariumkoeling kunt u bij ons terecht. Deze specifieke koeling vraagt om koelapparatuur op maat van een hoogwaardige kwaliteit en een desinfecterende omgeving om de hygiëne te bewaken. Door meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en installeren van koeltechnische installaties in de zorgsector en in ziekenhuizen weten wij welke hoge eisen er worden gesteld aan deze apparatuur. Neem gerust contact op met ons voor een advies op maat.

Koeling en verwarming in zorginstellingen

Nijmeijer Koeltechniek ontwerpt, levert en plaatst koeltechnische apparatuur bij zorginstellingen, zoals koelkasten ten bate van voedselkoeling, voedsel koelcellen in centrale of decentrale keukens en koelkasten op patiëntenkamers. Wij ontwerpen, leveren en installeren onder andere airco oplossingen voor appartementen en zorgkamers, centrale airconditioning installaties VRF voor een aangename koeling of verwarming en airconditioning voor teamposten.