STEK en PED erkend koeltechnisch, koeltechniek en koelinstallaties

Aardappels, groente en fruit optimaal gekoeld en bewaard.

Het bewaren van aardappels, groente en fruit vraagt om een uitstekend geconditioneerde opslagruimte voorzien van de juiste koeling en relatieve vochtigheid voor het behoud van de kwaliteit van AGF producten, vanaf de oogst, het inkoelproces en het bewaren van het AGF product.
Nijmeijer Koeltechniek adviseert u vanaf het ontwerp van de koeltechnische installaties tot en met de installatie van uw koel- en vriesapparatuur voor de AGF sector en ondersteunt u met het bijbehorende onderhoudsplan. Voor tuinderijen en kwekers realiseren wij bollen bewaar kamers en aardappel bewaar cellen om de aardappels en bollen te bewaren, een garantie voor de meest ideale bewaaromgeving.
Maatwerk installatietechniek voor groente en fruit
Aangezien er voor ieder soort product in de AGF branche een andere optimale koelomgeving benodigd is leveren wij altijd maatwerk koeltechniek. Wij delen onze ervaring en expertise en luisteren aandachtig naar de wensen van de klant. Binnen het beschikbare budget wordt er vervolgens een duidelijk installatieplan gepresenteerd en gerealiseerd. Nijmeijer Koeltechniek levert vakkundig uitgevoerd maatwerk voor het koelen en vriezen van aardappels, groente en fruit.

Koeltechnische installaties voor de AGF sector.

Koelcellen, vriescellen, luchtbevochtigers en andere koeltechnische apparatuur worden professioneel en efficiënt geïnstalleerd door onze vakbekwame medewerkers. Ons professionele team van eigen gecertificeerde F-Gassen monteurs heeft ruime ervaring met het installeren van koeltechnische installaties voor de optimale opslag van aardappels, groente en fruit.

Koeltechnische oplossingen in de AGF branche

Energiebewust koelen en vriezen van kwetsbare producten en EIA

De restwarmte die vrijkomt bij het koelproces of vriesproces kan ook worden gebruikt voor warmteterugwinning, warm water of cv. Een efficiënte en duurzame manier van energie hergebruik. Goed voor het milieu en een besparing op uw energiekosten.
In sommige gevallen kan hiervoor zelfs subsidie of Energie Investerings Aftrek, EIA, voor worden aangevraagd.