STEK en PED erkend koeltechnisch, koeltechniek en koelinstallaties

Proceskoeling op maat

Koeltechnische installaties zijn van groot belang tijdens diverse productieprocessen in bijvoorbeeld verspaningstechniek, drukkerijen, koudwatersystemen, verpakkingsindustrie, biogasinstallaties, etc. Het ontwerp, de installatie en het bijbehorende onderhoud vragen om een koeltechnisch installateur met verstand van proceskoeling en koeling tijdens het productieproces. Efficiënte koelsystemen verhogen het rendement tijdens de productie en de kwaliteit van de eindproducten.

Industriële koeling met hoog rendement

Nijmeijer Koeltechniek uit Hoogeveen heeft veel ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van koeltechnische installaties. Maatwerk, duurzaamheid en energiebesparing zijn van grote invloed op het ontwerp, complexe en grote industriële proceskoelingen worden optimaal ingezet met een maximaal rendement van het bedrijfsresultaat. Efficiënte koeling tijdens het gehele productieproces.

Industriële koeling

Koeltechnische apparatuur van Nijmeijer Koeltechniek

Koeling met behulp van chillers, snelvriezers, ijsmachines, koelcellen en vriestunnels, Nijmeijer Koeltechniek heeft een groot assortiment koeltechnische apparatuur. Koeltechnische installaties voor de industriële sector worden altijd volledig op maat ontworpen en perfect passend bij het productieproces geïnstalleerd.
Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van koeltechnische installaties voor de industriële sector zijn wij een koeltechnisch expert met verstand van zaken.

Servicedienst en bewaking van temperatuur 24 uur per dag, 7 dagen per week

In geval van storing of andere calamiteiten zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Een optimale bewaking en snelle opvolging van uw storingsmelding is hierdoor gegarandeerd, zodat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd blijft. Wij hebben veel courante universele onderdelen op voorraad, veelal kan een storing dezelfde dag worden verholpen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van vaste leveranciers die dag en nacht onderdelen kunnen leveren zodat uw productieproces niet wordt onderbroken.