Onderhoud van koeltechniek, klimaattechniek en elektrotechniek

Koeling en verwarming van kantoren en gebouwen

Nijmeijer Koeltechniek ontwerpt, levert en installeert maatwerk koeling, verwarming en ventilatie voor kantoren, bedrijfsruimtes en gebouwen. Zowel bij bestaande bouw als nieuwbouwprojecten is onze expertise in koeltechniek van grote toegevoegde waarde.
Airconditioning, ventilatie, ruimtekoeling, duurzame verwarming met behulp van lucht/lucht warmtepompen of lucht/water warmtepompen, warmteterugwinsystemen, wij hebben al bijna 40 jaar ervaring met het realiseren van een aangenaam en gezond werkklimaat in kantoren en gebouwen.

Maatwerk luchtbehandeling en klimaatinstallaties voor kantoorgebouwen

Koeltechnische installaties van Nijmeijer Koeltechniek hebben een koelende, ventilerende en verwarmende werking en zijn toepasbaar in 1 of meerdere kantoren of verblijfsruimten. Er kan efficiënt tegelijk worden gekoeld, verwarmd, bevochtigd en ontvochtigd. Luchtbehandelingsapparatuur is individueel regelbaar en bedienbaar. Vaak binnen 1 werkdag kunnen wij uw kantoor voorzien van een maatwerk airco installatie, hiervoor zijn geen ingrijpende verbouwingen benodigd. Een professionele installatie van airconditioning met weinig overlast en minimale onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten.

Klimaatinstallaties voor kantoren en gebouwen

Warmteterugwinning voor bedrijfsruimtes met innovatief VRF systeem

Tegenwoordig wordt er in bestaande kantoorpanden gebruik gemaakt van het VRF systeem, dit systeem is geschikt voor koelen, verwarmen en ventileren. Ook in tankshops en supermarkten maken wij gebruik van dit principe. Een centrale koeling, voor een aangenaam klimaat in de winkel en het optimaal koelen en invriezen van uw producten. De vrijgekomen restwarmte kan weer worden hergebruikt voor het verwarmen van een ruimte. Met als resultaat een comfortabel werkklimaat én een laag energieverbruik, want door het hergebruik van de restwarmte die vrijkomt bij het koelen en verwarmen van uw kantoor of gebouw kunnen warm water en cv economisch worden verwarmd. Nijmeijer Koeltechniek vertelt u graag meer over warmteterugwinning en de energiebesparing die dit oplevert.

Textiele luchtverdeelslangen voor kantoren

Voor een tochtvrije luchtverdeling in uw bedrijf of kantoorruimte zijn luchtverdeelslangen dé oplossing. Deze zijn van textiel en leverbaar in vele kleuren, afmetingen en materialen.
Deze innovatieve manier van lucht verdelen is brandveilig, geluiddempend, anti-condenserend en heeft een antibacteriële werking. Een garantie voor een gelijkmatige en optimaal regelbare luchtverdeling om een aangenaam en klachtenvrij leefklimaat te creëren. Nijmeijer Koeltechniek vertelt u graag meer over deze praktische en innovatieve manier van klimaat- en luchtbeheersing voor een optimale koeling, verwarming en ventilatie van uw kantoor of gebouw.

Nijmeijer Koeltechniek, verstand van EIA subsidie.

De EIA subsidie, Energie Investerings Aftrek is bijzonder interessant en wordt door het Ministerie van Economische Zaken gegeven, wij vertellen u hier graag meer over en adviseren u bij uw EIA aanvraag.

EPDB aircokeuring en Installatie Performance Scan

De medewerkers van Nijmeijer Koeltechniek zijn allemaal EPDB gediplomeerd en mogen daarom ook uw airco check uitvoeren. Wij voeren de verplichte 5 jaarlijkse aircokeuring uit, tijdens deze keuring wordt door middel van een Installatie Performance Scan gekeken naar de onderlinge afstemming en regelingen van de apparatuur. Wellicht kunnen de energieprestaties worden verbeterd en kan er een energiebesparing worden gerealiseerd. U ontvangt voor iedere installatie een adviesrapportage voor energie verbeterende maatregelen, deze rapportage is verplicht bij iedere airco. Deze energiebesparende maatregelen zijn goed voor het milieu en leveren een aanzienlijke besparing op de energiekosten, tot wel 30%. Daarnaast heeft u minder kans op storingen en is er altijd een aangenaam werkklimaat.
Wij geven u graag aanvullende tips over optimaal koelen en verwarmen.