STEK en PED erkend koeltechnisch, koeltechniek en koelinstallaties

Koeling en vriezen in grootkeukens, horeca en zorginstellingen

In de horeca en de sector grootkeukens is de bewaking van de voedselhygiƫne en de voedselveiligheid van groot belang. Het inzetten van professionele koel- en vriesapparatuur is hierbij uiteraard onmisbaar.
Nijmeijer Koeltechniek is bekend met de wettelijke regelgeving en de eisen die
er worden gesteld aan de koeling, verwerking en bereiding van voedsel.
Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van koeltechnische installaties voor grootkeukens, instellingskeukens en horeca kunt u met zekerheid op onze deskundigheid vertrouwen.
Naast het uitvoeren van de juiste werkprocessen en de voorgeschreven procedures betreffende de voedselveiligheid is een professionele koelinstallatie op maat onmisbaar voor de bewaking van de voedselkwaliteit.

Verantwoord afkoelen van bereid voedsel

Koeling in de horeca is van groot belang, verschillende soorten voedselproducten vragen om meerdere ideale koeltemperaturen.
Bij het vervaardigen van grote hoeveelheden voedsel is het essentieel dat de etenswaar op de juiste en passende wijze wordt afgekoeld na bereiding.
Zodat na het opwarmen van het voedsel de voedingswaarden en de kwaliteit worden gewaarborgd.
Nijmeijer Koeltechniek, de installateur met kennis van voedselveiligheid
Wij verzorgen het ontwerp, de installatie en het onderhoud van de benodigde koeltechnische installaties. Voor horeca en grootkeukens heeft Nijmeijer Koeltechniek de keuze uit een groot assortiment koeltechnische installaties en apparatuur. Onder andere: koelkasten, koelcellen, vriescellen, wijnkoelkasten, kaaskoeling, buffetkoelingen, gekoelde werkbanken en koelvitrines. Tevens het juiste adres voor ijsblokjesmachines en ijsmachines, wij adviseren u hier graag over.

Koeltechnische oplossingen in de grootkeuken

Bedrijfskoeling voor voedselkwaliteit en smaakbehoud

Zowel voor kleine als grotere horeca ondernemingen en bedrijfskantines als ook voor grootkeukens en keukens voor zorginstellingen en andere instellingskeukens weet Nijmeijer Koeltechniek altijd een passende koeltechnische maatwerkoplossing te realiseren. Koeltechniek op maat voor horeca, grootkeukens, catering, bedrijven, kantoren, scholen en zorginstellingen. Wij bewaken, tijdens het ontwerp van de koeltechnische installaties, uw beschikbare budget en inventariseren uw wensen door goed te luisteren. Door onze ruime praktijkervaring bent u verzekerd van een hoge kwaliteit koeltechnische apparatuur, onze vakkundige installateurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar.