STEK en PED erkend koeltechnisch, koeltechniek en koelinstallaties

Interieurbouw en koeltechniek voor supermarkten en winkels

Nijmeijer Koeltechniek heeft al bijna 40 jaar ervaring met het ontwerp, de installatie en het onderhoud van koeltechniek, elektrotechniek en klimaattechniek voor de retail sector. Samen met diverse partners op het gebied van interieurbouw kunnen wij een complete aanbieding verzorgen, inclusief de bijbehorende koel- en vriestechniek. Voor supermarkten, winkels en overige bedrijven in retail. Een goede samenwerking met onze vaste partner in de constructie- en panelenbouw zorgt voor een perfect afgestemde planning. De werkzaamheden van deze interieurbouwer en Nijmeijer Koeltechniek zijn goed op elkaar afgestemd. Dit werkt tijd- en kostenbesparend.
U als opdrachtgever heeft altijd 1 aanspreekpunt gedurende het gehele project.
Daarnaast bent u verzekerd van courante, duurzame koelingen en koel- en vriesmeubels van een goede kwaliteit. Voor eventuele reparaties hebben wij de meeste onderdelen op voorraad.

Koeltechnische en elektrotechnische installaties voor retail branche

Nijmeijer Koeltechniek levert en installeert vrieseilanden, koelmeubelen en wand-koelmeubelen en de bijbehorende dag- en nachtafdekkingen, hiervoor wordt gebruik gemaakt van glasafdekking, rolgordijnen en klapdeuren in een mooi design. Deze op maat gemaakte afdekkingen van uw koel- en vriesmeubelen zorgen voor een optimale bescherming van uw voorraad en een energiebesparing tot maar liefst 60%. Een regelmatige controle van het hang- en sluitwerk en de bijbehorende deurrubbers van uw koel- en vriesinstallaties zorgt voor een goede deurafdichting van uw vries- en koelapparatuur. Dit is van groot belang, wij controleren en repareren deze onderdelen indien nodig. Onnodig energieverlies wordt hierdoor aanzienlijk beperkt.

Koeltechnische installatie in de supermarkt

Rekwerk voor koel- en vriescellen, opslagruimten en voorraadruimten in supermarkten

Nijmeijer Koeltechniek levert en plaatst het rekwerk voor koel- en vriescellen, opslagruimten en voorraadruimten. De rekken zijn leverbaar in kunststof en aluminium. Voor diverse branches hebben wij de juiste opslagrekken.
Restaurants, horeca, bedrijfskeukens, winkels, supermarkten, etc.

Wij leveren:

  • REA kunststof opslagsystemen, deze rekken zijn stevig en gaan lang mee, duurzaam en eenvoudig schoon te maken.
  • Aluminium rekken van Hupfer en Fermod, deze zijn van een goede kwaliteit en geven de voorraadruimte een verzorgde uitstraling, daarnaast zijn ze modulair uit te breiden.

Kalibratiecertificaten en temperatuur vergelijkingslijsten van Nijmeijer Koeltechniek

Met onze geijkte apparatuur voorzien wij uw registratieapparatuur van de benodigde kalibratievergelijkingscertificaten, wij controleren de temperatuur en de relatieve vochtigheid.
Gelijktijdig met het periodieke onderhoud verzorgen wij voor diverse klanten de kalibratierapporten ten bate van de kwaliteitslabels. Landelijke supermarktketens, slachterijen en voedselproducenten weten ons hiervoor al jaren te vinden.
Nijmeijer Koudetechniek levert en installeert uitgebreide registratiesystemen, voor 24 uur per dag temperatuurbewaking van uw koel- en vriesinstallaties. Hiervoor zijn zowel eenvoudige als hypermoderne controlesystemen zijn inzetbaar.
Onze servicedienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar!
Ons team heeft op ieder moment van de dag en 7 dagen per week toegang tot de systemen en kan veelal op afstand ingrijpen bij een eventuele storing.