Onderhoud van koeltechniek, klimaattechniek en elektrotechniek

Verse vis, optimaal gekoeld en ingevroren

Een professionele koel- en vriesinstallatie van Nijmeijer Koeltechniek is onmisbaar
bij het kwalitatief hoogwaardig opslaan en verwerken van vis. Goed bewaarde verse vis behoudt op deze temperatuur de kwaliteit en smaak, na het verwerken van de vis wordt de kwaliteit bewaakt op de juiste temperatuur.
U bent verzekerd van het optimaal invriezen van de visproducten. Nijmeijer Koeltechniek adviseert u met verstand van zaken over de realisatie en het gebruik van de benodigde vriestunnels en de juiste wijze van verpakken.
Wij begeleiden u vanaf het eerste ontwerp van de koeltechnische installatie voor de vissector tot en met de installatie en het bijbehorende onderhoudsplan.

Vis langer vers met koeling van Nijmeijer Koeltechniek

Schilferijsmachines en ijsmachines van Nijmeijer Koeltechniek worden geselecteerd op basis van strenge criteria, alleen de beste kwaliteit ijsmachines voor het maken van ijsschilvers worden door ons geleverd en geïnstalleerd. Vis is een kwetsbaar product en snel aan bederf onderhevig en moet daarom met zorg worden bewaard.
Wij leveren, installeren en onderhouden ijsmachines en schilferijsmachines van de merken Brema en Scotsman.

Meer dan 30 jaar ervaring met koeltechniek voor de visverwerkende sector

Nijmeijer Koeltechniek adviseert u graag bij de aanschaf van de benodigde koel- en vriesapparatuur zoals invriezers, chillers, koelmeubelen, ijsmachines, schilferijsmachines koelcellen, vriestunnels, koelkasten en koelvitrine.
Onze praktijkervaring, vak- en productkennis en ons uitstekend gekwalificeerde personeel zorgen er samen voor dat u altijd bent verzekerd van de juiste koeltechnische installaties en een optimale service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.