Over Nijmeijer Koeltechniek Hoogeveen

Nijmeijer Koeltechniek Hoogeveen, al bijna 40 jaar een begrip

Wij zijn Nijmeijer Koeltechniek, een familiebedrijf dat is gevestigd in Hoogeveen. Al bijna 40 jaar voeren wij onze passie uit bij klanten; het ontwerpen en installeren van koeltechniek, klimaattechniek, warmtepompen en elektrotechniek. Je kunt gerust zeggen dat wij er experts in zijn.

Wij werken voor een breed pallet aan gerenommeerde klanten in de regio. Onze klantenkring is bijzonder divers, wij zijn werkzaam in vele verschillende branches en sectoren. Dit vergt een hoge mate van specifieke vakkennis en technische vaardigheden. Onze enthousiaste medewerkers worden daarom regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, regelgevingen en innovaties op het gebied van koeltechniek, klimaattechniek en elektrotechniek.

Maar bovenal onderscheiden wij ons door onze transparante aanpak en korte communicatielijnen, altijd 1 vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en de zekerheid van de inzet van een vakbekwaam team van medewerkers met verstand van zaken. 

Onze klanten zijn altijd verzekerd van een snelle service en een efficiënte storing oplossing. 

Ervaring en expertise: van grote waarde bij de start van uw project

Nijmeijer Koeltechniek denkt graag met zijn opdrachtgever mee, vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke installatie en het bijbehorende onderhoudsplan.
Door onze jarenlange praktijkervaring en onze technische expertise zijn wij voor ieder installatietechnisch project van grote toegevoegde waarde.

Uitstekend gecertificeerd en gekwalificeerd

Wij zijn aangesloten bij het kwaliteitswaarborg van de NVKL, dit geeft onze opdrachtgevers de garantie dat Nijmeijer Koeltechniek staat voor kwaliteit en professionaliteit. Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd conform de F-gassenverordening (voorheen STEK erkenning), de richtlijnen en eisen van het PED en Sterkin en werken conform de geldende NEN normering.

Ook zijn wij in het bezit van het VCA bedrijfscertificaat. Wij zijn een innoverend installatiebedrijf, met oog voor milieu en duurzaamheid. Daarom leveren wij ook koelinstallaties die koelen met behulp van nieuwe koudemiddelen en natuurlijke koudemiddelen. CO2 en propaan behoren onder andere tot de mogelijkheden. Natuurlijke koudemiddelen zijn veiliger en milieuvriendelijker en vragen minder energie.

NVKL lid   VCA certificaat   STEK gecertificeerd   PED certificering   ViaNorm F-gassen gecertificeerd

 

24/7 storingsdienst

Onze vakmensen garanderen een efficiënte serviceverlening en snelle opvolging in geval van storingen.
Onze storingsdienst is 24 uur per dag en iedere dag bereikbaar!

Storing melden