Onderhoud van koeltechniek, klimaattechniek en elektrotechniek

Nijmeijer Koeltechniek, uw waarborg voor de kwaliteit en houdbaarheid van vlees en vleeswaren.

Het is van groot belang dat vlees op de juiste manier wordt gekoeld en ingevroren, de houdbaarheidsduur en de kwaliteit van de vleesproducten moeten constant worden bewaakt.
De juiste koeltechnische installaties zijn hierbij onmisbaar, wij verzorgen deze installatie vanaf het eerste ontwerp tot en met de realisatie en het bijbehorende onderhoudsplan.
In geval van storing zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Een optimale bewaking en snelle opvolging van uw storingsmelding is hierdoor gegarandeerd.
Wij adviseren u graag over de beste wijze van koelen, invriezen en ontdooien van uw vleesproducten, zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft en u altijd een hoogwaardig eindproduct kunt leveren.

Zorgvuldig invriezen en koelen van vlees

Het optimaal invriezen en koelen van vlees vraagt om kennis van de vleesverwerkende industrie en praktijkervaring met het verwerken en bewaren van vleesproducten.
De koeltechnische apparatuur van Nijmeijer Koeltechniek zorgt ervoor dat het vlees zorgvuldig wordt gekoeld en ingevroren en optimaal kan worden ontdooid zodat de voedingswaarden, kwaliteit en smaak van het vlees worden bewaakt.

Hygiëne in de vleesverwerkende sector

Nijmeijer Koeltechniek heeft veel waardevolle kennis opgedaan in de praktijk en is hierdoor een toonaangevende installateur van koel- en vriesinstallaties voor de vleesverwerkende industrie. Er zijn vele modellen en uitvoeringen van koelcellen, snelkoelers, chillers en vrieskasten leverbaar. Voedselveiligheid wordt onder andere gewaarborgd door het bewaken van de hygiëne en het optimaal bewaren van de vleesproducten, deze factoren zijn leidend bij het ontwerpen en installeren van koeltechnische installaties in de vleesbranche. Wij adviseren u graag over de realisatie van de beste koel- en vriesruimte voor uw vleesproducten.

Koeltechnische installatie in de vleesverwerking

Ruimtekoeling voor verwerkingsruimten en productie afdelingen

Een verwerkingsruimte met een comfortabel werkklimaat zorgt ervoor dat uw medewerkers zich prettig voelen, dit verhoogt het werkplezier en de productiviteit en creëert een aangename werkomgeving met minder kans op klachten. Onze ruime ervaring met het realiseren van deze koeltechnische maatwerkoplossingen garandeert een optimaal klimaat in de verwerkingsruimten en op de productieafdelingen.
Door een constante bewaking van de ideale bewaartemperatuur en de juiste relatieve vochtigheid kan uw personeel comfortabel werken ondanks de lage temperaturen die benodigd zijn voor de bewaking van de kwaliteit van vlees en vleeswaren.