Onderhoud van koeltechniek, klimaattechniek en elektrotechniek

Snacks en voedsel gecontroleerd afkoelen en invriezen

Het efficiënt afkoelen, invriezen en ontdooien van bereid voedsel is van groot belang
voor de hygiëne en de voedselkwaliteit van voedsel en snacks. Na bereiding moeten de diverse voedselproducten snel worden terug gekoeld, een snelvriezer of chiller van Nijmeijer Koeltechniek zorgt ervoor dat er snel en zorgvuldig wordt terug gekoeld naar een temperatuur onder 7 ℃.

HACCP- eisen, voedselhygiëne en voedselkwaliteit

Nijmeijer Koeltechniek voldoet aan alle wettelijke voorwaarden die worden gesteld aan een koeltechnische installatie voor de voedselverwerkende sector. Wij werken conform
HACCP- eisen zoals voorgeschreven door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit. Wij zijn op de hoogte van de wettelijke regelgeving ten aanzien van voedsel- en productveiligheid en voedsel hygiëne. Een professionele koeltechnische installatie helpt de voedselkwaliteit bewaken.

Optimale koeling van productieruimten

In overleg met de opdrachtgever worden de koeltechnische installaties ontworpen en geïnstalleerd, aansluitend op de eisen die er worden gesteld aan een efficiënt productieproces. Sandwich koelpanelen koelen met een hoge isolatiewaarde hebben een isolerende werking, ze zijn eenvoudig te reinigen en modulair te plaatsen. In sommige gevallen is er subsidie EIA (Energie Investerings Aftrek) mogelijk.

Ervaring met koelen en invriezen van voedingswaar

Het optimaal koelen, terugkoelen, invriezen en ontdooien van voedingswaar vraagt om de expertise van een ervaren koeltechnische installateur. Nijmeijer Koeltechniek heeft meer dan 30 jaar ervaring in de voedselverwerkende sector en is bekend met de actuele wettelijke regelgeving en de hygiëne regels die worden voorgeschreven. Koelcellen, vriescellen, chillers, ijsmachines, schilferijsmachines, vriestunnels, sandwich koelpanelen, ons assortiment koeltechnische apparatuur is bijzonder uitgebreid, wij adviseren u graag.

Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar, wij bewaken de koeltechnische installaties online en reageren adequaat op een storingsmelding. Veelal kunnen wij een storing direct verhelpen, onze service bussen hebben een grote hoeveelheid standaard vervangingsonderdelen op voorraad.
Dit beperkt het aantal bezoeken van de monteur, een kostenbesparende factor.